Najave i događaji

Arenin karavan posetio Bačku Palanku, grad olimpijskih kajakaša Srbije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.09.2024 14:10
Arenin karavan TV Arena sport
Arenin karavan

Sa ciljem da popularizuje zdrav način života među mlađim naraštajem, Arenin karavan nastavio je svoju misiju po Vojvodini, gde je posle Sremske Mitrovića, Novog Sada i Rume, ponovo stigao u Bačku Palanku. 

Stanovnici ovog grada imali su priliku da posete štand TV Arena sport, ali i da se druže sa kajkašem i članom Olimpijskog tima Srbije u Parizu - Markom Dragosavljevićem. Bačka Palanka je inače i grad brojnih kajakaša, a između ostalih i Dunje Stanojević, koja je takođe bila učesnica pomenute olimpijske smotre i naš gost pre samo nedelju dana.

"Veliki je uspeh što se moje ime našlo na spisku Olimpijskog tima Srbije, svakom sportisti je san da se pojavi na Igrama i da se bori za svoju zemlju. Otišli smo u Pariz sa velikim očekivanjima, željni borbe, a kada smo uspeli da dođemo do finala, normalno, apetiti su porasli. Na kraju smo, eto, bili šesti, iako smo sjajno odvozili polufinalnu trku (završili na drugom mestu). Međutim, nije nam se dalo u finalu, koje smo vozili u istom danu kada i polufinale", rekao je između ostalog za našu televiziju Marko Dragosavljević.
 

Inače, TV Arena sport je lider među televizijskim emiterima na Balkanu, uz neverovatno bogat sportski sadržaj. Dominira fudbal, eksluzivni smo emiteri Premijer lige, Primere La Lige, Serije A, Lige 1, Premijer lige Rusije, belgijske Župiler lige... 

Naši gledaoci su navikli i na prenose svih mečeva pod okriljem Evropske fudbalske federacije - UEFA Lige šampiona, UEFA lige Evrope, UEFA Lige konferencija, Superkupa Evrope, UEFA Lige nacija, Evropskog prvenstva. 

Fudbala ima i za one najizbirljivije, a nećemo dugo čekati ni na nove košarkaške, rukometne, NFL, atletske, bokserske poslastice na našim mnogobrojnim kanalima. Zato, ostanite uz nas i uživajte.