Najave i događaji

Arenin karavan prošetao "Srpskom Atinom": Novi Sad živi za košarku

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.09.2024 14:18
Novi Sad TV Arena sport
Novi Sad

Posle Rume i Sremske Mitrovice, Arenin karavan stigao je ponovo do Novog Sada. Građani vojvođanske prestonice, pre svega oni najmlađi, imali su priliku da se u centru grada druže sa TV Arena sport, ali i da se oprobaju u pojedinim sportskim veštinama.

Tom prilikom razgovarali smo trenerom KK Vojvodine Milošem Isakovim Kovaćevićem i košarkašem Urošem Banjcem, koji su protekle sezone napravili veliki uspeh sa novosadskim timom na domaćoj sceni, došavši do finala ABA 2 lige i polufinala Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

"Imao sam tu čast da sarađujem sa Mutom Nikolićem, takođe imam dobar odnos sa Dušanom Alimpijevićem i biće mi drago ako moje ime pominje sa njima u istoj noti. Trenutno smo kompletirani što se tiče igračkog kadra, s izuzetkom na poziciji centra, gde će nam tokom sezone biti potrebno pojačanje. Polako se uigravamo, ono što je važno je da smo zadržali isti kostur tima od prošle sezone kada smo napravili veliki uspeh", rekao je za Arenu Kovačević.

Dolazak u Vojvodinu bio je pun pogodak u karijeri za mladog Uroša Banjca.

"Znajući gde sam počeo prve košarkaške korake, dolazak u Vojvodinu mi znači mnogo. Ovo mi je peta sezona sa njima. Svake godine smo podizali lestvicu što se tiče rezultata i drago mi je što sam ovoliko napredovao, kao i naš klub. Prošla sezona je bila fenomenalna, ušli smo u ABA 2 ligu, gde smo bili finalisti i verujem da ćemo ostvariti još bolje rezultate ove godine", dodao je Banjac.

Inače, TV Arena sport je lider među televizijskim emiterima na Balkanu, uz neverovatno bogat sportski sadržaj. Dominira fudbal, eksluzivni smo emiteri Premijer lige, Primere La Lige, Serije A, Lige 1, Premijer lige Rusije, belgijske Župiler lige... 

Naši gledaoci su navikli i na prenose svih mečeva pod okriljem Evropske fudbalske federacije - UEFA Lige šampiona, UEFA lige Evrope, UEFA Lige konferencija, Superkupa Evrope, UEFA Lige nacija, Evropskog prvenstva. 

Fudbala ima i za one najizbirljivije, a nećemo dugo čekati ni na nove košarkaške, rukometne, NFL, atletske, bokserske poslastice na našim mnogobrojnim kanalima. Zato, ostanite uz nas i uživajte.