Najave i događaji

Arenin karavan ponovo u Sremskoj Mitrovici: Atletika se prati na severu zemlje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.09.2024 13:35
Arenin karavan TV Arena sport
Arenin karavan

U cilju popularizacije sporta među omladinom, kao i prošlog leta, TV Arena sport pokrenula je ovog meseca čuveni Arenin karavan ravnicama Vojvodine, a posle Sombora, Nove Pazove, Zrenjanina i Rume, red je ponovo došao da posetimo Sremsku Mitrovicu, gde smo imali prilike da se zabavimo i razgovaramo sa okupljenim građanima.

Jedna od njih bila je bivša atletičarka i rekorderka u bacanju koplja Tatjana Mirković, koja, iako se danas pretežno bavi drugim stvarima, uvek rado prati "kraljicu sportova" na našim kanilima kada se za to ukaže prilika.

"Bila sam presrećna kada sam osvojila srebro na EP 2014. godine, međutim, davno je prošlo to vreme. Sada se bavim nekim drugim stvarima, ali uvek rado pratim atletiku na kanalima TV Arene sport. Ove godine prenosili ste Evropsko prvenstvo i mogu vam reći da sam baš uživala u tome, posebno jer su se vraćala sećanja iz doba kada sam se i ja takmičila", rekla je Tatjana.

Inače, TV Arena sport je lider među televizijskim emiterima na Balkanu, uz neverovatno bogat sportski sadržaj. Dominira fudbal, eksluzivni smo emiteri Premijer lige, Primere La Lige, Serije A, Lige 1, Premijer lige Rusije, belgijske Župiler lige... 

Naši gledaoci su navikli i na prenose svih mečeva pod okriljem Evropske fudbalske federacije - UEFA Lige šampiona, UEFA lige Evrope, UEFA Lige konferencija, Superkupa Evrope, UEFA Lige nacija, Evropskog prvenstva. 

Fudbala ima i za one najizbirljivije, a nećemo dugo čekati ni na nove košarkaške, rukometne, NFL, atletske, bokserske poslastice na našim mnogobrojnim kanalima. Zato, ostanite uz nas i uživajte.