Najave i događaji

Arena karavan prošao kroz Nove Banovce: Odbojkašice ponos grada

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.09.2024 15:40
Igralište TV Arena sport, tokom posete Novim Banovcima TV Arena sport
Igralište TV Arena sport, tokom posete Novim Banovcima

Tradicionalni Arena karavan posetio je i Nove Banovce, gde je privukao pažnju lokalnih ljubitelja sporta i njihovoh prenosa na našim kanalima, pogotovo dece, a posetiocima specijalno opremljenog mobilnog terena i štandova bilo je priređeno puno zanimljivog sadržaja, u cilju dalje popularizacije zdravijeg načina života i programa TV Arena sport. 

Ugostili smo i trenera i igračice Ženskog odbojkaškog kluba Omladinac, ponosne na svoj veliki uspon poslednjih godina.

"Klub je osnovan 2007. godine, prošlo smo sve nivoe taikmienja, od "beton" lige do Superlige. Već treću godinu smo deo SLS, igrali smo četvrtfinale plej-ofa i četvrtfinale Kupa Srbije. Ambicije rastu iz godine u godinu... Uvećava se i baza, ovde devojčice obožavaju obojku, imamo preko 110 članova i taj broj se stalno povećava", reči su šefa stručnog štaba prvog tima, Miljana Tanaskovića, inače redovnog gledaoca Areninih prenosa i emisija.

"Dosta pratim Arenu, imak čak i Arena cloud. Naravno, najviše pratim odbojku, ali volim da pogledam i fudbal, kao i druge sportove na vašim kanalima", pohvalio nam se mladi stručnjak. 

Katarina Gagić jedna je nositeljki igre Omladinca, prezadovlljna onim što ona i njene klupske koleginice imaju od uslova.

"Ubedljivo smo najmlađa ekipa u ligi. Svi u klubu ekstremno paze na nas, čuvaju nas od povreda i obraćaju pažnju na naš razvojni put, u smislu dalje karijere", rekla nam je talentovana odbojkašica, takođe "navučena" na TV Arena sport u slobodno vreme, kada ima lufta između utakmica i treninga.

 

 

"Brat trenira košarku, pa pored odbojke, što se podrazumeva, volim da pratim i našu košarkašku ligu na vašoj teeviziji", ne krije Gagićeva, a isti je slučaj i sa Darjom Popović.

"Ovo je moja prva sezona u Omladincu, došla sam s svelim ambicijama i odlično sam dočekana. Već sam primetila da publika iz Novih Banovaca prati naš sport i maksimalno nas podržava. Uvek su nam sedmi igrač i pomoć u teškim trenucima... ", podelila je s nama mlada odbojkašica, spremna da sa ostatkom ekipe da sve od sebe da u narednoj sezoni obraduje Banovčane dobrim rezultatima. 

TV Arena sport je lider među televizijskim emiterima na Balkanu, uz neverovatno bogat sportski sadržaj. Dominira fudbal, eksluzivni smo emiteri Premijer lige, Primere La Lige, Serije A, Lige 1, Premijer lige Rusije, belgijske Župiler lige... 

Naši gledaoci su navikli i na prenose svih mečeva pod okriljem Evropske fudbalske federacije - UEFA Lige šampiona, UEFA lige Evrope, UEFA Lige konferencija, Superkupa Evrope, UEFA Lige nacija, Evropskog prvenstva. 

Fudbala ima i za one najizbirljivije, a nećemo dugo čekati ni na nove košarkaške, rukometne, NFL, atletske, bokserske poslastice na našim mnogobrojnim kanalima. Zato, ostanite uz nas i uživajte.

A, Zrenjanin i njegovi gosti neka se sprema za sutrašnje druženje s Areninim karavanom, od 17 časova.