Najave i događaji

Arenin karavan posetio Suboticu: Grad sporta pun talenata

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.08.2024 13:15
Subotičani su uživali uz sadržaj koji im je nudila TV Arena sport TV Arena sport/ Screenshot
Subotičani su uživali uz sadržaj koji im je nudila TV Arena sport

Iz dana u dan, Arenin karavan ciljano "luta" Vojvodinom, a posle Rume, Sremske Mitrovice, Novog Sada, Bačke Palanke i Sombora stigao je u Suboticu. Najsportskiji grad na krajnjem severu države uvek je imao da se pohvali sjajnim sportistima i rezultatima.

Sa našom velikom ekipom TV Arena sport Subotičani su se družili u nedelju a oni najmlađi imali su priliku da upoznaju i istinsku legendu sporta iz ovog divnog grada. Dragan Vujković je bio višestruki bokserski šampion, bronzani i srebrni sa svetskih šampionata.

"To su bila najveća takmičenja za boksere. Imao sam prilike dva puta da učestvujem, na Kubi sam bio bronzani, u Beogradu sam pomakao tu granicu i osvojio srebrnu medalju. Šteta što nisam bio i na trećem Svetskom prvenstvu, valjda bi medalja onda bila zlatna. Subotica je grad sporta. Imali smo sedamdesetih i osamdesetih godina desetak superligaša. Takmičili smo se između sebe ko će više medalja uzeti, ko će biti sportista grad", rekao je Vujković.

Uspeh u sportu nosi velika odricanja.

"Na nama je i dalje da budemo uporni, da pođemo po školama i dovedemo momke koji žele da se bave borilačkim sportom. U sportu nema uspeha u kratkom vremenskom roku. Potrebni su upornost, rad da bi se dostigao jedan rezultat. Ne smemo da dovodimo sportiste sa strane jer imamo mnogo naših talenata. Moraju samo da rade".

Pored TV Arene sport je svakodnevno.

"Sve volim da gledam na Areni. Ne znam da li smo ikada imali televiziju koja je prenosila sve sportove, donosila pravi sadržaj. Svaka čast TV Areni sport", zaključio je nekadašnji bokserski as.

Karavan TV Arena sport će do 1. septembra obići sledeće gradove:

26.08. Kula
27.08. Vrbas
28.08. Kikinda
29.08. Vršac
30.08. Pančevo
31.08. Nova Pazova
01.09. Novi Banovci