Najave i događaji

Arenin karavan stigao do Bačke Palanke: Dunav tiho teče, kajak brzo ide

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.08.2024 16:21
Deca u Bačkoj Palanci oprobala su se u raznim sportovima TV Arena sport/ Screenshot
Deca u Bačkoj Palanci oprobala su se u raznim sportovima

Posle Rume, Sremske Mitrovice, Novog Sada Arenin karavan stigao je i u Bačku Palanku. Stanovnici ovog grada imali su priliku da posete štand TV Arena sport, ali i da se druže sa srpskom olimpijkom, kao i nekadašnjim rukometnim asom iz ovog grada.

Bačka Palanka je i grad kajakašice Dunja Stanojev, učesnica poslednjih Olimpijskih igara u Parizu.

"Olimpijske igre su za mene bile veliko iskustvo, s obzirom da imam 19 godina. Mnogo sam naučila, videla sam kako izgledjau trke na velikom planetarnom taklmičenju. Čast mi je što sam predstavljala svoju zemlju i nadam se da ću u budućnosti imati priliku da se ponovo takmičim na OI", ističe Stanojev.

Nije teško zaključiti kako je zavolela ovaj sport.

"Imamo Tikvaru i Dunav, od malena sam sa svojimr oditeljima na čamcu. Od svoje sedme godine treniram, volim kajak i volim vodu. Apelujem na sve mlade i decu da nam se pridruže. Naš klub Tarket ima svoju školu kajaka i tokom leta je posećena. Imamo preko 150 članova, treneri Nevena i Miljana rado prihvataju nove članove i srećni smo kad nas je što više. Na TV Arena sport gledam fudbali i košarku jer su tu najbolji prenosi", uverava srpska olimpijska.

Bivši ruometaš, a danas trener, Dalibor Čutura osvojio je u Beogradu srebrnu medlaju sa selekcijom Srbije.

"I dalje ostaju emocije. To je jedna od najvećih uspeha kako lično, tako i reprezentativno. To je vrh moje karijere, odigrali smo jedno prvenstvo na visokom nivou. Trenerksim posloms e bavim pet godina, radim u Rumuniji. Ambicije su velike, da radim u većem klubu. Imamo mi dece i dan danas. To pokazuju rezultati mlađih kategorijna. Ovakvi inventi koje TV Arena priređuje sigurno da mnogo špomažu da privučemo decu sportu. Na TV Arena sport najviše pratim rukomet", istakao je između ostalog Čutura.

Karavan TV Arena sport će do 1. septembra obići sledeće gradove:

25.08. Subotica
26.08. Kula
27.08. Vrbas
28.08. Kikinda
29.08. Vršac
30.08. Pančevo
31.08. Nova Pazova
01.09. Novi Banovci