Najave i događaji

Arenin karavan krenuo iz Rume: U cilju popularizacije sporta među decom i mladima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.08.2024 13:29
Karavan TV Arena sport TV Arena sport
Karavan TV Arena sport

Fudbalska lopta se proteklog vikenda zakotrljala terenima širom Evrope. Utakmice najjačih šampionata na Starom kontinentu ponovo se emituju na kanalima TV Arena sport, a polako se bližimo i kraju kvalifikacija za UEFA klupska takmičenja, odnosno početku ligaških faza, koje će se po prvi put igrati u novom formatu. Nadamo se da će pored Crvene zvezde i TSC-a, koji imaju obezbeđen nastup i ove jeseni u Evropi, i Partizan uspešno prebroditi Gent i vratiti se na evropsku scenu, odnosno da ćemo na kanalima TV Arena sport i ponovo gledati tri predstavnika Srbije u UEFA Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija.

Pred nama je i UEFA Liga nacija, a "orlovi" će debitantski nastup u najjačoj diviziji imati protiv Španije 5. septembra u Beogradu. Fudbala ima i za one najizbirljivije, a nećemo dugo čekati ni na nove košarkaške, rukometne, NFL, atletske, bokserske poslastice na našim kanalima.

TV Arena sport

 

Kao i prošlog leta, u cilju popularizacije sporta među decom i mladima širom Srbije, TV Arena sport je u smiraj avgusta meseca pokrenula čuveni karavan vojvođanskim ravnicama, a prva stanicama nam je bila u Rumi.

"Dugi niz godina Sloven gradi lepu priču, a u zadnjih pet godina smo četiri lige preskočili, tako da smo došli do Prve lige, što za klub i Rumu predstavlja istorijski uspeh", rekao je Brana Ilić.

Sloven ima još veće ambicije iako sezone nije počela na najbolji način.

"Cilj je plej-of i svi u klubu težimo tome. Uprkos tome što je početak bio turbulentan, mislim da smo spremni za te izazove i da ćemo pronaći taj put", dodao je Ilić koji u klubu obavlja dve funkcije, jer je još uvek aktivan fudbaler.

"Drago mi je da Arena prenosi i utakmice naše lige. Pratimo sve i veoma sam zadovoljan što Arena uspeva da izbaci našu ligu u prvi plan. U gradu je fudbalska euforija i sve što Arena radi za sport je veoma lepo. Nadam se da će da potraje", rekao je Ilić.

Karavan TV Arena sport će do 1. septembra obići sledeće gradove:

21.08. S. Mitrovica
22.08. Novi Sad
23.08. B. Palanka
24.08. Sombor
25.08. Subotica
26.08. Kula
27.08. Vrbas
28.08. Kikinda
29.08. Vršac
30.08. Pančevo
31.08. Nova Pazova
01.09. Novi Banovci