Sve vesti sa LOI

Ne slavimo Jokića kao Boga: Durent besneo na Amere iz Denvera koji su navijali za Srbiju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.08.2024 12:35
Američki košarkaš Kevin Durent ljut posle Srbije AP Photo/Natacha Pisarenko
Američki košarkaš Kevin Durent ljut posle Srbije

Američki košarkaš Kevin Durent imao je šta da kaže za svoje sunarodnike iz Denvera posle pobede nad Srbijom u polufinalu Olimpijskih igara (95:91). 

Fanovi Denver Nagetsa, sudeći prema komentarima tokom i posle utakmice sa Amerikom, navijali su sinoć za Srbiju zbog Nikole Jokića, što se nije svidelo Kevinu Durentu, koji je posle velikog uspeha njegove reprezentacije, ostao do pola noći na društvenim medijima, raspravljajući se sa navijačima.

Najpre je prokomentarisao "tvit" poznatog američkog navijača, koji je ujedno i veliki fan Nagetsa, da bi se potom oglasio na društvenim medijima, gde je spomenuo i Nikolu Jokića.

"Odakle ste vi?", pitao je Durent američkog fana na njegov komentar da Srbija treba da bude ponosna nakon sjajnog izdanja u polufinalu.

To je privuklo dosta pažnje, a kako su se Amerikanci redom javljali i govorili da je Jokić bez sumnje najbolji igrač sveta u ovom trenutku, popularni "KD" odlučio je da se upusti u raspravu.

"Poruka za navijače Nagetsa, nikoga je***o ne zanima šta vi jadnici mislite oko toga ko je najbolji igrač u ligi. Svi veliki igrači poštuju Jokića, ali ga ne obožavamo i ne slavimo kao Boga kao vi iako smo svesni koliko je fantastičan. Provociramo vas jadnike koji ste navijali protiv nas", rekao je ljutito Kevin Durent.
 

 

 

Podsetimo, košarkaš Finiksa nedavno je postao najbolji strelac u istoriji SAD, a ukoliko njegova selekcija pobedi Francusku u nedelju, postaće igrač sa najviše medalja sa OI i time preskočiti Karmela Entonija.