Sve vesti sa LOI

Stiv Ker: Spremni smo za najbolje izdanje Srbije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.08.2024 23:50
Stiv Ker čeka da vidi šta je Pešić pripremio AP Photo/Steve Marcus
Stiv Ker čeka da vidi šta je Pešić pripremio

Počinje bitka za medalje na košarkaškom turniru. Žreb je hteo da se Srbija i SAD sastanu u prvom meču grupe C, ali i u četvrtak od 21.00 čas i u polufinalu Olimpijskih igara.

NBA "Ol star" tim koji je doveo Stiv Ker u Pariz je dva puta u kratkom roku pobedio sa istom, ubedljivom razlikom "orlove" Svetislava Pešića, ali ovaj treći je vredan finala. 

"Srbija je zaista dobra. Ne smemo da dozvolimo sebi da se opustimo jer smo ih već pobedili dva puta. Moramo da budemo spremni za njihovo najbolje izdanje. Moramo dobro da razmislimo šta bi mogli da urade drugačije. Svaka utakmica je toliko različita, jedinstvena. Nikada ne znate kada će lopta da uđe, a kada neće. Moramo da budemo spremni. Jokić će, verujem, igrati svih 40 minuta. Šta još imaju u rukavu?", pitao se Ker.

 

 

Vetaran i prva zvezda Lebron Džejms želi novo zlato i zna kako se do njih dolazi. Zato je na pitanje o Srbiji i ostalim rivalima iz polufinala odgovorio.

"Svaka od tri ekipe je opasna. Svaka utakmica predstavlja drugačiji test. Bez obzira šta se dogodilo protiv Srbije u prethodna dva susreta, najvažnije je šta će se dogoditi sutra", rekao je Džejms.