Sve vesti sa LOI

Nemanja Majdov strasno posle ispadanja sa OI: Ne želim da trošim vreme na ovaj sport

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.07.2024 22:47
Nemanja Majdov imao je šta da kaže o suđenju na OI MN Press
Nemanja Majdov imao je šta da kaže o suđenju na OI

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov nije danas uspeo da se plasira u četvrtfinale Olimpijskih igara u Parizu u kategoriji do 90 kilograma. Majdov je danas u osmini finala poražen od Grka Teodorosa Celidisa rezultatom 10:0. Celidis je došao do pobede i plasmana u četvrtfinale OI, pošto je srpski džudista dobio tri žuta kartona.

Posle nastupa, naš džudista se razgoropađen oglasio na društvenim mrežama. 

"Sto odsto sudijska kontrola ishoda meča... Prođe onaj koji hoće da se sagne i da im se klanja. E pa to od mene nećete dočekati nikada, takva medalja mi i ne treba. Četiri godine nas nabijaju, 15 kvalifikacija, ćutiš jer da te ne oštete na Olimpijadi i dođeš i opet klasika, pošalji ga kući dok se još nije ni zagrejao. Nije suđeno, ne daju. Jer trenutno u ovom sportu ne osvajaju najbolji, već moraju satanisti da ti dopuste da osvojiš. Za dalje ne znam, dok su ova njihova nova pravila, ja nemam i ne želim da trošim vreme i toliku žrtvu podnositi za ovaj sport, jer nema nikakvog smisla", napisao je Majdov.

Instagram

Objava Nemanje Majdova na društvenim mrežama

Podsećamo, zvanični vicešampion sveta Nemanja Majdov stigao je na Olimpijske igre u Parizu kao jedan od glavnih favorita za medalju. Zbog uspeha i pozicije na svetskoj rang-listi bio je slobodan u prvom kolu, a u drugom je već završio takmičenje.