Sve vesti sa LOI

Nadal još uvek nije siguran: Ne znam da li ću igrati u singlu, doneću odluku sa ekipom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.07.2024 22:32
Rafale Nadal još uvek nije sto posto siguran da će igrati u singlu na Olimpijskim igrama Guliver/Luca Castro Fotoarena
Rafale Nadal još uvek nije sto posto siguran da će igrati u singlu na Olimpijskim igrama

Rafale Nadal i Karlos Alkaraz su savladali Argentince Maksima Gonzalesa i Andresa Moltenija 2:0, po setovima 7:6, 6:4 i tako se plasirali u narednu fazu Olimpijskih igara u Parizu.

Nadala čeka meč u konkurenicji singla, gde će u prvom kolu odmeriti snage sa Martonom Fučovičem. U slučaju da upiše trijumf, Novak Đoković ga čeka u drugom kolu.

Španac je upitan da li je spreman za "poslednji ples" sa Novakom Đokovićem, a to pitanje mu se nije baš svidelo.

"Ko je rekao da je to poslednji ples, ko to kaže", odgovorio na Nadal.

Nakon toga je govorio i o dubl meču sa Alkarazom.

"Osećao sam se dobro danas i sigurno uz Alkarasa, uradiću sve da donesemo medalju Španiji, hvala Francuzima na podršci. Predstavljati Španiju na Olimpijskim igrama u ovoj kombinaciji je fantastično. Sa ovom pobedom smo dobili šansu da sanjamo još malo. Igrali smo dobro kao tim, to što je Karlos bio uz mene mi je davalo mir i samopouzdanje. Treba da uživamo u ovom danu i da nastavimo dalje", izjavio je nekada prvi igrač sveta.

Još uvek nije siguran da li će nastupiti u singlu.

"Ne znam, razgovaraću sa timom. Donećemo odluku koja je najbolja za nas kao ekipu, kako bismo imali najveće šanse da donesemo medalje Španiji. Da povećamo šanse da se to dogodi. Nekada je manje više. Sutra ćemo doneti odluku a li ću igrati ili ne, moram da razgovaram sa svima", zaključio je Nadal.