Sve vesti sa LOI

Čuvenom Ziku već preseli Pariz i Olimpijske igre: Pljačka teška pola miliona evra

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.07.2024 22:19
Ziko, legenda brazilskog fudbala, opljačkan u Parizu Guliver/AP Photo/Felipe Dana
Ziko, legenda brazilskog fudbala, opljačkan u Parizu

Legendarni brazilski fudbaler, dugog imena i prezimena ali kratkog i opštepoznatog nadimka Zoko, uživa ugled i u poznim godinama, pa je svrstan u propratni deo tima Brazila na Olimpijskim igrama (26. jul - 11- avgust), ai neće po dobrom pamtiti prve dane u Parizu. 

Francuski mediji donose vest da je noćas opljačkan na kratkom potezu između hotelskog smeštaja i pozvanog taksija, u brzo i vešto izvedenoj akciji više lopova, od kojih je jedan zamajavao njega a drugi vozača.

Uglavnom, pljačkaši su uspeli da mu skinu skupoceni sat marke Roleks, strgnu dijamantsku oglicu sa vrata i otmu aktovku s novcem, sve u svemu ostave ga bez robe u vrednosti od (oko) pola miliona evra. 

 

 

Nema govora o tome da li je možda pretrpeo neku povedu prilikom napada, ali se navodi da je policija već otvorila sitragu, s ciljem utvrđivanja svih okolnosti i hvatanja počinioca krivičnog dela. 

Nekadašnji velemajstor fudbala svakako je pored finansijskog gubitka pretpeo i ne mali stres, a to siguno ne može biti dobro za zdravlje čoveka od 71. godinu. Pitanje je zato da li će moći da prisustvuje večerašnjem otvaranju Igara na Seni