Sve vesti sa LOI

Raspon cena olimpijskih karata od 24 do 980 evra: Atletika, košarka i plivanje najskuplji za gledanje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.07.2024 10:19
Olimpijski krugovi u Parizu, gde će gledaoci po različitim cenama prattiti taikmičenja Guliver/AP Photo/Aurelien Morissard, File)
Olimpijski krugovi u Parizu, gde će gledaoci po različitim cenama prattiti taikmičenja

Takmičenja u pojedinim sportovima na Olimpijskim igrama počela su i pre sutrašnje ceremonije svečanog otvaranja, a iz Pariza stiže priča o cenama karata za događaje do završetka OI 2024 jedanaestog dana avgusta.

Raspon iznosa potrebnih za vrednu hariju prilično je velik i kreće se od najeftinijih ulaznica od 24 evra do najskupljih za koje treba izdovojiti čak 980 evra. Zainteresovane gledaoce najmanje će koštati mesta na tribinama tokom nadmetanja u BMX-u i skejtbordu, dok ruku najdublje treba zavući u džep za pogled na atletičare, plivače i košarkaše. 

 

 

U završnim fazama, naravno, jer nisu ista uzbuđenja tokom kvalifikacija ili mečeva grupne faze, kada je reč o timskim sportovima, i sadržaj završnih borbi za medalje, kada je najveći "rizik" od dramatičnih okršaja i obično padaju rekordi u invididualnim sportovima.

Što se tiče uaznica za ceremonu otvaranja na reci Seni, a ne na stadionu kao što je to uvek bilo, najeftinija mesta koštaju 45 a najskuplja čak 1.600 evra. Pa, ko voli i može neka izvoli, mada je gro karata prodat u rekordnom vremenskom roku.