Sve vesti sa LOI

Koliko su udobni kreveti od kartona u Parizu? Odgovor znaju teniserke Australije, već su ih isprobale!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.07.2024 12:29
Olimpijsko selo u Parizu Tanjug/AP Photo/Michel Euler, Pool
Olimpijsko selo u Parizu

Sportisti se polako useljavaju u "selo" u glavnom gradu Francuske. Smeštaj nije baš idealan, odnosno po ukusu većine, koja je navikla na luksuz, ali i to je deo čari Olimpijskih igara.

Australijske teniserke već su doputovale u Pariz i odmah su odlučile da provere izdržljivost kreveta, koje su još ranije nazvani "antiseks".

 

 

Kreveti su inače napravljeni od recikliranog kartona koji su premijerno viđeni na Olimpijskim igrama u Tokiju. Prozvani su antiseks krevetima jer su, kako je saopšteno, preslabi da bi izdržali bilo kakvu vrstu intimnog odnosa. 

Zato su dve australijske teniserke rešile da testiraju krevete.

A da se svašta dešvava u "selu" odavno je potvrdio i stonoteniser Metju Sjed, koji je priznao da je na Olimpijskim igrama u Barseloni 1992. godine “za dve i po nedelje imao više intimnih odnosa nego tokom celog života”.

Za olimpijske igre u Parizu napravljeno je 18.000 kreveta dužine 2,1 metar i nosivosti do 200 kilograma. Svaki krevet ima po tri jastuka. Zanimljivo je i da takmičar u posebnoj aplikaciji može da odabere jastuke prema svojoj telesnoj težini. 

 

 

Međunarodni olimpijski komitet je obećao još u Tokiju da će pokušati da suzbije bliskost između sportista tokom odmora, pa je rešio da im upravo kartonskim krevetima "zagorča" život, koji su takođe postavljeni u Parizu. 

Inače, test izdržljivosti australijske teniserke Daria Sevil i Elen Perez objavile na društvenim mrežama.