Sve vesti sa LOI

Janis Adetokumbo već zaboravio poraz od Srbije: U glavi su mu samo Olimpijske igre

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.07.2024 10:56
Janis Adetokumbo uz dresu Grčke na meču protiv Srbije u Beogradu MN Press
Janis Adetokumbo uz dresu Grčke na meču protiv Srbije u Beogradu

Poraz koji su košarkaši Grčke pretrpeli od Srbije u Beogradskoj areni na poslendjoj pripremnoj utakmici pred odlazak na Olimpijske igre u Pariz nije mnogo zabrinuo prvu zvezdu ove ekipe Janisa Adetokumba koji veoma motivisan dočekuje najveću sportsku smotru na svetu.

Prvotimac Milvoki Baksa je u susretu protiv "orlova" ubacio 17 poena i bio najefikasniji u svojoj reprezentaciji, a tokom meča je vodio nekoliko duela sa Nikolom Jokićem, sa kojim se odlično poznaje iz NBA lige.

 

 

Grk je na društvenim mrežema posle utamice u najvećoj srpskoj dvorani objavio fotografiju na kojoj se nalazi u duelu sa centrom Srbije i ispod nje ostavio kratku poruku:

"Sledeća stanica Pariz".

Najbolji košarkaši Grčke će na Olimpijskim igrama nastupati u grupu A, gde se još nalaze selecije Kanade, Španije i Australije, a na ovom takmičenju imaju velike ambicije.

"Heleni" prvi meč na turniru igraju 27. jula protiv Kanade, tri dana kasnije na programu je susret protiv Španije, a poslednji meč u grupi odrigraće 2. avgusta protiv najbolje repreznetcaije Australije.

Inače, Janis Adetokumbo će biti taj koji će na ceremoniji svečanog otvaranja Olimpijskih igara u petak, 26. jula nositi zastavu svoje zemlje.