Sve vesti sa LOI

Amerikanci u nedelju bez Duranta na Srbiju, Leborn nosi zastavu SAD

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.07.2024 08:42
Kevin Durant, košarkaš SAD Tanjug/AP Photo/Abbie Parr
Kevin Durant, košarkaš SAD

Imaju fantastičan tim Ameriknaci, ali bi protiv Srbije mogli da budu oslabljeni. Kako sada stvari stoje Kevin Durant će propustiti start Olimpijskih igara u Parizu, što je potvrdio i Stiv Ker. 

Srbija i SAD se sastaju u prvom kolu, u nedelju od 17.15 u Lilu, i o toj utakmici se već uveliko priča, kao istorijskoj, jer bi mogla da sruši sve rekorde na OI.

 

 

Kevin Durant je tek ove nedelje počeo da trenira sa ekipom, a nije odigrao nijedan pripremni meč ovog jula. Ipak, selektor Stiv Ker kaže da nije ni razmišljao o nedolasku Durenta u Pariz.

Ker je istakao da želi da pomenuti igrač odradi nekoliko treninga pre nego što se vrati na parket.

Inače, zastavu Sjedinjenih Američkih Država na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu nosiće Lebron Džejms.

Ovo je nevjerovatna čast za mene, da predstavljam SAD na globalnoj sceni, posebno u momentu kada svi treba da budemo jedni uz druge. Za klinca iz Akrona, ovo je odgovornost koja mnogo znači ne samo meni, već i cijeloj mojoj porodici, svim klincima u mom rodnom gradu, saigračima, svim drugim olimpijcima, kao i svima koji žive život sa najvišim ambicijama. Sport ima moć da nas spoji i ujedini, zato sam ponosan što ću moći da budem dio jednog ovakvog momenta”, rekao je Džejms.