Srbija u Parizu

Presrećan sam, majke mi: Bogdan Bogdanović ne skriva oduševljenje nakon osvojene bronze

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.08.2024 13:19
Bogdan Bogdanović na meču protiv Nemačke za bronzu na Olimpijskim igrama Tanjug/AP Photo/Michael Conroy
Bogdan Bogdanović na meču protiv Nemačke za bronzu na Olimpijskim igrama

Odigrao je Bogdan Bogdanović još jednu kapitensku partiju na ovim Olimpijskim igrama.

Imao je sredinom prve deonice meča nezgodu u kojoj je povredio ruku, ali je stisnuo zube i vratio se na teren i bio jedan od najboljih pojedinaca "orlova" na putu do osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

"Presrećan sam majke mi! Toliko je bilo teško oporaviti se nakon onoga što nam se dogodilo u polufinalu protiv Sjedinjenih Američkih Država, ustati jutros u sedam sati, a nismo ni spavali kako treba od te utakmice protiv Amerikanaca", rekao je Bogdanović za RTS i dodao:

"Pokazali smo karakter i mentalitet i zahvalan sam svima koji su nas podržavali tokom ovog turnira, kako na tribinama tako i pored TV ekrana. Zaista sam zahvalan što sam deo ovog tima".

Bogadn Bogdanović je još naglasio da je veoma ponosan što je deo ove generacije Srbije, za koju je rekao da je jedna od najboljih ekipa za koju je igrao.

"Sve je lakše kada imaš ovakvo društvo. Svi smo mi jednaki uovoj ekipi i zahvalan sam svakom igraču koji je dao svoj doprinos da osvojimo ovu medalju", rekao je Bogdanović.