Srbija u Parizu

Bogdanović i Avramović posle poraza od Amerikanaca: Ponosni smo, ali to je košarka, idemo na bronzu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.08.2024 23:04
Bogdan Bogdanović na meču protiv SAD Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill
Bogdan Bogdanović na meču protiv SAD

Jesu bili utućeni srpski reprezentativci nakon poraza od Sjedinjenih Američkih Država u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu, ali kapiten Bogdan Bogdanović i Aleksa Avramovič nisu bili razočarani.

Šta više, obojica reprezentativaca Srbije su istakla kako su ponosni na izdanje "orlova" u duelu protuv najboljeg tima u istoriji košarke.

 

 

"Težak poraz, ali mi smo ponosni na sve što smo uradili i nećemo da pričamo o sudijima, Mi smo dali svoj maksimum, nismo se predavali, igrali smo do kraja, ali to je košarka. Nećemo sada da pričamo o Olimpijskim igrama u Los Anđelesu, dalekeo je to, a mi sada žellimo da idemo po zlato", rekao je Bogdanović za RTS, dok je Aleksa Avramović istakao:

"Ponos je ono što nas obuzima. Ovo je najbolji timu u istoriji košarke i mi smo pokazali da se ne bojimo nikoga. Niko se nije uplašio, oni su samo ljudi od krvi i mesa kao i mi, i msilim da smoo taktički odigrali mnogo dobro. Postoji ona fraza 'sa štitom ili na njemu' i ja zaista mislim da ćemo se vratiti na štitu. Imamo 40 sati da se odmorimo za utakmicu za treće mesto i nadam se da će ta bronza sijati zlatnim sjajem".