Srbija u Parizu

Alkaraz spreman za novu tetovažu: Od Đokovića zavisi "šaranje" Špančevog tela

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.08.2024 12:40
Karlos Alkaraz i Novak Đoković, teniski finalisti Olimpijskih igara 2024 Guliver
Karlos Alkaraz i Novak Đoković, teniski finalisti Olimpijskih igara 2024

Karlos Alkaraz ima saamo 21. godinu, a već četiri titule Grend slem šampiona, a u današnjem finalu teniskog turnira na Olimpijskim igrama u Parizu, protiv Novaka Đokovića, ima priliku da tako "zelen" uzme i prvo zlato na najvećem sportskom takmičenju.

Pre sedmog "sudara" s najvećim teniserom sveta svih vremena, iz Srbije, momak iz španske Mursije prilično samouvereno i optimistički najavio je naciji da će imati šta da slave danas, mada se kasnije malo ugrizao za jezik.

 

 

Potvrdio je i da će posle eventtualne pobede uskoro posetiti tatu salon u domovini, kako bi novom tetovažom notirao još jedan veliki uspeh u karijeri koja šreti da bude jedna od boljih u istoriji "belog sporta". 

"Ako pobedim u nedelju, videćemo, ali najverovatnije da. Ostao je jedan mali korak, meč koji je velika planina, ali ako ga dobijem, uradiću to", poručio je Alkaraz, a mi se nadamo da mu Đoković neće dozvoliti povod za novo šaranje. 

U duelu najstarijeg i najmlađeg olimpijskog finaliste u istoriji olimpijskih teniskih igara, jer Srbin ima 37 godina, a Španac 16 manje. Čime su obojica još jednom pomerili granice "belog sporta".