Srbija u Parizu

Angelina Topić stigla u Beograd: Sport je brutalan, hvala svima na podršci

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.08.2024 06:40
Angelina Topić u takmičenju skoka uvis na Olimpijskim igrama u Parizu MN Press
Angelina Topić u takmičenju skoka uvis na Olimpijskim igrama u Parizu

Umesto da se od 19.55 čsova bori za medalju u finalu skoka uvis na Olimpijskim igrama u Patizu, gde joj je po rezultatu ostvarenom u kvalifikacijama i mesto, srpska atletičarka Angelina Topić je tokom noći između subote i nedelje stigla u Beograd.

Ona je u pratnji oca Dragutina stigla na aerodrom Nikola Tesla sa longetom na nozi zbog povrede zadobijene pri zagrevanju, ali nije bila previše tužna, već je sve ono što joj se dogodilo stojički podnela.

 

 

"Ovo što mi se dogodilo nije bilo u planu, ali sport je brutalan i tako je kako je. Moje anbicije se nisu menjale, i dalje su jake kao i uvek", rekla je Angelina srpskim medijima po dolasku u Beograd i naglasila da joj podrška srpskih olimpijaca i navijača mnogo znači.

Podsećaja radi, Angelina je tokom zagrevanja pretrpela povredu noge, ali je uprkos tome izašla na zaletište, preksočila visinu od 1,92 metara i izborila pasman u finale. Ipak, nakon dodatnih lekarskih pregleda ustanovljeno je da ima prelom fibule i san o medalji je završen iako je najbolja srpska skakačica uvis imala veliku želju da izađe na zaletište..