Srbija u Parizu

Nije bilo suđeno da učestvujem u finalu Olimpijskih igara: Oglasila se i Angelina Topić nakon odustajanja od borbe za medalju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.08.2024 18:01
Najbolja srpska skakačica uvis Angelina Topić MN Press
Najbolja srpska skakačica uvis Angelina Topić

Srpska atletičarka Angelina Topić odustala je od učešća u finalu Olimpijskih igara u Parizu, što je najpre sapštio predsednik Srpskog atletskog saveza, Veselin Jevrosimović, sa da je to potvrdila  i najbolja srpska skakačica u vis.

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju noge u longeti i svim navijačima saopštila da je uprkos velikoj želji bila primorana da preskoći finale.

 

 

"Nažalost, to bi bilo to od mog nastupa na ovim Olimpijskim igrama. Snimak je pokazao da je, ipak, došlo do ozbiljnije povrede, preloma u desnom zglobu, i neće biti moguće da se pojavim u velikom finalu u nedelju", napisala je srpska atletičakra i dodala:

"Zaista sam verovala da ću moći da uprkos svemu izađem opet na borilište, dala sam sve da se izborim za njega, ali eto, izgleda da na kraju nije bilo suđeno, ovog puta. Vidimo se uskoro, neću daleko".

Podsećanja radi, Angelina se povredila pre početka Olimpijskih igara, ali je nastupala u kvalifikacijama i obezbedila prolaz u finale, imala je veliku želju da se oproba i u borbi za medalju, ali stanje njene povrede bilo je takvo da to nije bilo moguće.