Srbija u Parizu

Čast je predstavljati Srbiju, vratićemo im za svaku suzu: Nemanja Majdov se ponovo oglasio

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.08.2024 08:45
Nemanja Majdov nezadovoljan odlukom sudija na Igrama MN Press
Nemanja Majdov nezadovoljan odlukom sudija na Igrama

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov nije uspeo da se plasira u četvrtfinale Olimpijskih igara u Parizu u kategoriji do 90 kilograma. Majdov je u osmini finala poražen od Grka Teodorosa Celidisa rezultatom 10:0. Celidis je došao do pobede i plasmana u četvrtfinale OI, pošto je srpski džudista dobio tri žuta kartona.

Nezadovoljan suđenjem, Majdov se posle borbe oglasio putem društvenih medija i ostavio nekoliko emotivnih poruka, da bi se tokom noći ponovo javio i zahvalio svima na podšrci posle diskvalifikacije.

"Čast je predstavljati Srbiju, a posebno je privilegija biti Srbin, pravoslavni hrišćanin. Hvala vam na podršci, toliko poruka mi stiže. Vratićemo im za svaku suzu. Kad tad. Ponosno ćemo stajati pred njima uzdignute glave, i nećemo je nikada spustiti. Slava Gospodu na svemu", napisao je Nemanja Majdov
 

Podsećamo, zvanični vicešampion sveta Nemanja Majdov stigao je na Olimpijske igre u Parizu kao jedan od glavnih favorita za medalju. Zbog uspeha i pozicije na svetskoj rang-listi bio je slobodan u prvom kolu, da bi već u drugom završio takmičenje.