Srbija u Parizu

Šadrina može da donese medalju Srbiji na Igrama: Selektor Mirko Ždralo veruje u našu Ruskinju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.07.2024 14:24
Selektor ženske bokserske reprezentacije Srbije, Mirko Ždralo BSS
Selektor ženske bokserske reprezentacije Srbije, Mirko Ždralo

Selektor ženske bokserske reprezentacije Srbije, Mirko Ždralo dao je izjavu za bSS posle današnje pobede Natalije Šadrine na Olimpijskim igrama. Ruska takmičarka, koja se u Parizu bori pod zastavom naše zemlje, savladala je danas Duniju Kelif iz Alžira jednoglasnom odlukom sudija, pa će se za mesto u polufinalu i novu medalju Srbije na Igrama, boriti protiv prvog nosioca u njenoj kategoriji - Venlu Jang.

"Natalija Šadrina je danas imala jednu ozbiljnu protivnicu iz Alžira. Prvu rundu je dobila Natalija, ali odlukom sudija je bilo nešrešeno u drugoj rundi, što je Alžirki dalo šansu da pobedi. Ipak, nismo joj to dozvolili, Natalija je u trećoj rundi bila izvrsna i ovu borbu je dobila jednoglasnom odlukom sudija. U nastavku nas čeka meč sa protivnicom iz Kine koja je prvi nosilac grupe, ali mislim da Nataša može da osvoji medalju i daćemo sve od sebe. Ako Bog da, slavićemo svi zajedno", rekao je Mirko Žralo, a prenosi BSS.
 

 

 

Duel protiv Kineskinje Venlu Jang na programu je u sredu, 31. jula, s početkom posle 13 časova.

Podsetimo, Damir Mikec i Zorana Arunović doneli su prvu medalju Srbiji na Igrama, a ukoliko Šadrina prođe u polufinale i pobedi favorizovanu Kineskinju, automatski je obezbedila bronzu.