Srbija u Parizu

Bila sam jako blizu, šteta, trenutak nepažnje: Marica Perišić žali zbog propuštene prilike na OI

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.07.2024 13:49
Marica Perišić se bori za bronzu na OI FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ/ bs
Marica Perišić se bori za bronzu na OI

Marica Perišić, boriće se za medalju na Olimpijskim igrama, uprkos porazu u četvrtfinalu. Srpska džudistkinja izgubila je i četvrti meč sa najboljom na svetu u njenoj kategoriji (do 57kg). Svoje iskustvo pokazala je Krista Deguči u produžetku, kada je iskoristila manjak koncentracije Marice i osvojila "zlatni poen", ostavivši Perišić bez potencijalne borbe za zlato, ali je uprkos tome naša takmičarka ostala u igri za bronzanu medalju.

Nakon poraza od Kanađanke za srpske medije u Parizu govorila je Marica Perišić i jasno, nije bila zadovoljna svojim nastupom, naročito u samom finišu kada ju je manjak koncentracije koštao mnogo boljeg rezultata.

"Žao mi je jer sam bila jako blizu, uhvatile me je za milisekund moje zamene nogu. Čekam repesaž i ko god da dođe spremna sam. Svejedno mi je ko će doći", poručila je Marica Perišić.
 

Profimedia

 

 

Ona će se u repesažu danas oko 16.00 časova boriti za Harukom Funabukom iz Japana, a pobednica će osvojiti bronzu. Biće to nova prilika da Srbija osvoji medalju na Igrama, nakon što su Zorana Arunović i Damir Mikec prethodno obezbedili sigurno srebro u streljaštvu.