Srbija u Parizu

Srbija spremna za Olimpijske igre, Vasilije Micić siguran: Nemamo mnogo opcija, to je to

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.07.2024 07:58
Vasilije Micić, košarkaš Srbije MN Press
Vasilije Micić, košarkaš Srbije

U poslednjoj proveri pred odlazak na Olimpijske igre reprezentacija Srbije, ubedljivo je savladala Grčku sa 94:72 pred beogradskom publikom.

Reprezentativac Srbije Vasilije Micić istakao je da je proces priprema za Olimpijske igre prošao očekivano i da su svi igrači spremni za ono što sledi.

"Da li smo spremni za Olimpijske igre? Nemamo mnogo opcija, to je to. Koliko smo mogli da se spremamo, spremili smo se i to je to. Bila je to dobra utakmica za većinu nas, do sada je sve prošlo očekivano", rekao je Micić.

 

 

Osvrnuo se košarkaš Šarlota i na rivale Srbije na OI u Parizu, SAD, Portoriko i Južni Sudan.

"Svi protivnici su dobri, svako može da ima dobar dan, pogodi puno trojki i iznenadi. Južni Sudan i Portoriko igraju brzu košarku, ali idemo utakmicu po utakmicu".

Forma trenutno varira kod srpskih košarkaša, ali ono što je dobro, a videlo se protiv Grka svi polako ulaze u ritam.

"Već mesec dana pokušavam da uhvatim ritam, svi smo u različitim periodima završili svoje sezone. Meni je bilo potrebno malo više da se uvedem u ritam. Svi u reprezentaciji moramo da budemo deo tima i da doprinesemo bilo na kakav način. Mi smo talentovani, ne vidim da imamo problem sa napadom, sve je to proces", zaključio je Micić.