Srbija u Parizu

Još uvek ne znamo ko će otpasti sa spiska: Dobrić se nada da će biti u avionu za Lil

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.07.2024 22:58
Ognjen Dobrić izneo očekivanja pred put na Olimpijske igre MN Press
Ognjen Dobrić izneo očekivanja pred put na Olimpijske igre

Srpski reprezentativac Ognjen Dobrić sumirao je utiske posle pobede "orlova" nad Grčkom u Areni. Srbija je savladala Helene rezultatom 94:72 i sa pet pobeda u pripremnom periodu, okončala ciklus prijateljskih utakmica pred let u Lil, na Olimpijske igre 24. jula.

"Mislim da smo dobro izgledali, da smo radili baš ono što smo želeli. I u napadu i u odbrani. Ostalo je još par dana do Olimpijskih igara, ekipa je spremna i daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat", rekao je Dobrić posle utakmice okupljenim novinarima u Areni.

Srbija ima trenutno 16 košarkaša u svom rosteru za Olimpijske igre, pa će sa spiska morati da otpadnu četiri igrača. Ko? Još uvek nije poznato tvrdi novi košarkaš Crvene zvezde.

"Još se ne zna, odlučiće se valjda sutra. Prekosutra putujemo", rekao je Dobrić, koji je zadovoljan svojom formom:

"Osećam se dobro na terenu, imam samopouzdanja. Mislim da sam samo nastavio gde sam stao u Manili što se tiče mečeva za reprezentaciju. Uvek može bolje, nadam se da ću biti bolji", samouveren je Dobrić.
 

Prokomentarisao je i rivale Srbije u grupi na Olimpijskim igrama.

"Južni Sudan je dobra ekipa, fizički spremna. Nikako ne potcenjujemo nikoga, ni Portoriko, ni Sudan, a naravno ni Ameriku. Sve su to jake ekipe, dobre u tranziciji. Moramo pokazati šta mi imamo i kakvi su nam kvaliteti", zaključio je Ognjen Dobrić.