Srbija u Parizu

(VIDEO) Bogdan Bogdanović za TV Arena sport: Najbolje tek sledi na Olimpijskim igrama

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.07.2024 22:17
Bogdan Bogdanović zadovoljan nakon pobede nad Grčkom MN Press
Bogdan Bogdanović zadovoljan nakon pobede nad Grčkom

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović izneo je utiske posle večerašnje pobede nad Grčkom u beogradskoj Areni. Lakše od očekivanog ekipa Svetislava Pešića "razmontirala" je Helene večeras, uslovno rečeno, i sa pet pobeda i dva poraza u ovom pripremnom periodu, završila ciklus prijateljskih utakmica pred put u Lil. 

Grčka je od starta bila u podređenom položaju i nije imala snage da se nosi sa raspucanim "orlovima", koji su tokom čitavog susreta držali konce igre u svojim rukama, a najboji igrači Srbije, kao po običaju, bili su Bogdan Bogdanović sa 19 postignutih poena i Nikola Jokić sa tri manje.

Posle susreta, utiske za TV Arena sport sumirao je kapiten naše selekcije, koji se zahvalio publici što je došla u ovako velikom broju, a potom je izdvojio koju reč o Olimpijskim igrama.

"Šta reći, zahvalio bih se prvo navijačima, što su došli i juče i danas i ispratili nas na Olimpijske igre. Nadamo se da ćemo nastaviti u boljem ritmu i da tek slede najbolje partije na prvenstvu", rekao je Bogdanović i dodao:

"Sve počinje od odbrane i agresivnosti, kao što rekoh, samo da nastavimo da radimo i da napredujemo. Pozdravljamo navijače puno, hvala i srećno", zaključio je as Atlante.

Srbija se nalazi u grupi sa Amerikom, Južnim Sudanom i Portorikom, a prvi meč na Igrama rezervisan je za "drim tim", koji je na programu u nedelju, 28. jula s početkom u 17.15 časova.