Srbija u Parizu

Planule ulaznice za košarkaški obračun Srbije i Grčke: Puna Arena ispraća "orlove" na Olimpijske igre

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.07.2024 15:05
Nikoola Jokić, košarkaš Srbije, sa ekipom čeka Grčku u punoj dvorani MN Press
Nikoola Jokić, košarkaš Srbije, sa ekipom čeka Grčku u punoj dvorani

Košarkaška reprezentacija Srbije večeras se oprašta od domaće publike, pred odlazak na Olimpijske igre u Parizu, a naši ljubitelji igre pod obručima učinili su da to bude ispraćaj za pamćenje. Obzirom na to da će "Beogradska arena" dupke punih tribina bodriti "orlove" na generalnoj probi sa Grčkom (20.00, TV Arena 1 Premium).

Košarkaški savez Srbije pustio je informaciju da su planule sve karte, što znači da će dvadesetak hiljada ljudi pratiti iz minuta u minut šta rade Nikola Jokić, Bogdan Bogdabović, Vasilije Micić, Nikola Milutinov i ostali izabranici selektora Svetislava Pešića protiv Janisa Adetokumboa i drugih Helena. 

 

 

Ovo će biti sedma pripremna utakmica aktuelnog vicešampiona sveta za ono što ga čeka na OI 2024 (26. jul - 11. avgust), a naš tim je do sada ostvario četiri pobede i doživeo dva poraza. Holandija je savladana u meču zatvorenom za javnost u Beogradu (dva puta), Francuska u Lionu, a Japan sinoć u najvećoj srpskoj sportskoj dvorani.

U međuvremenu su "orlovi" poraženi od Australije i Sjedinjenih Američkih Država na turniru u Abu Dabiju. Sve na putu dizanja forme i nameštanja igre za takmičenje u Parizu, gde naše momke prvo čekaju dueli grupne runde sa SAD, Južnim Sudanom i Portorikom.