Vesti iz košarke

Branko Lazić obradovao navijača Zvezde iz Poljske: Dao mu je najbolji poklon za 30. rođendan

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.10.2024 22:21
Branko Lazić sa navijačem Zvezde iz Poljske KK Crvena zvezda
Branko Lazić sa navijačem Zvezde iz Poljske

Kapiten košarkaša Crvene zvezde, Branko Lazić obradovao je jednog navijača crveno-belih iz Poljske koji je nedavno proslavio 30. rođendan i tom prilikom mu ispunio veliku želju da ga upozna.

Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu kluba sa Malog Kalemegdana, pristalica ovog kluab iz Poljske, Michail bodrio je aktuelnog osvajača AdmiralBet Aba lige i Košarkaške lige Srbije na mečevima protiv Baskonije i Igokee, a potom je imao tu čast da razgovara sa svojim idolom.

 

 

Tom prilikom Branko Lazić mu ja dao autogram, ali ne na papirz, već mu se potpisao na ruci, a Michail je obećao da će sutradan preko je uraditi tetovažu.

"Naš rekorder, čovek koji obeležava jednu epohu u životu i prebogatoj istoriji Crvene zvezde , ali i evropske košarke kao jedan od najboljih defanzivaca u Evroligi, često osporavan ima velikog navijača u Poljskoj! Michał je proslavio jubilarni 30. rođendan 6. oktobra, a nedugo zatim ostvario je svoje velike želje i snove. Došao je u Beograd, bodrio naš tim protiv Baskonije i Igokee, a posle utakmice je upoznao svog heroja i sportskog idola Branka Lazića", stoji u objavi crveno-belih, uz video u kojem se vidi kako Poljak plače nakon što je upoznao kapitena Crvene zvezde.

Branko Lazić je nedavno produžio ugovor sa crveno-belima po kojem će na Malom Kalemegdanu ostati do 2026. godine.