Vesti iz košarke

Filip Petrušev "otvorio dušu" o neuspelom povratku u Crvenu zvezdu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.10.2024 11:15
Srpski košarkaš i član grčkog Olimpijakosa Filip Petrušev MN Press
Srpski košarkaš i član grčkog Olimpijakosa Filip Petrušev

Srpski košarkaš i član grčkog Olimpijakosa Filip Petrušev govorio je o neuspelom povratku u Crvenu zvezdu. Podsetimo, reprezentivac Srbije nalazio se dugo na raskršću Atine i Beograda, ali je usled brojnih povreda u grčkom klubu na njegovoj poziciji, ipak odlučeno da ostane u Pireju.

"Leto je bilo sjajno, osvojio sam bronzanu medalju na Igrama, ali narednih mesec, sve do pre nekoliko dana, nisam znao kakva će biti moja situacija, da li ću otići u Crvenu zvezdu, gde bih mogao više da igram i nastavim nakon Olimpijskih igara, gde sam imao 20-30 minuta po utakmici", rekao je Petrušev za grčke medije i dodao:
 

Profimedia

 

 

"Kao mlad igrač, za mene je najvažnije da igram kako bih postao bolji. Imao sam jednu sezonu u Efesu gde nisam igrao, što me je koštalo da se vratim na nivo na kom treba da budem".

Priznao je Petrušev da je transfer u Beograd trebalo da se desi, ali su u Olimpijakosu smatrali da je ipak potreban rosteru.

"To je suština – volim Olimpijakos, navijače, grad, sve. Trebalo je da odem, ali sada sam tu. Nažalost, bilo je mnogo povreda, pa se transfer nije desio. Razumem, profesionalac sam i moram da stojim iza svojih reči", podvukao je Petrušev.