Vesti iz košarke

Jokić, Čančar, Šarić, Kronke, Bartomeu... Ko je sve pratio meč Dubaija i Mege?

komentari (0)

Izvor: Tanjug

07.10.2024 21:44
Utakmica Dubaija i Mege privukla je brojna imena iz sveta košarke Admiralbet ABA liga/j.t.d Dragana Stjepanović
Utakmica Dubaija i Mege privukla je brojna imena iz sveta košarke

Utakmica ABA lige između košarkaša domaćeg Dubaija i Mege privukla je pažnju nekih od najuticajnijih ličnosti iz sveta košarke, pošto je Mega pored terena ugostila pored ostalih trostrukog MVP-a NBA lige Nikolu Jokića, Darija Šarića i Vlatka Čančara, kao i vlasnike Denvera Stenlija i Džoša Kronkea, saopštio je danas klub iz Beograda.

"Subotnja utakmica je na najbolji način potvrdila posvećenost naše organizacije ka unapređenju globalnog profila lige i isticanju neverovatnog talenta unutar nje. Uzbudljiva pobeda Mega MIS-a nad Dubai basket, u trećem kolu ABA lige privukla je pažnju nekih od najuticajnijih ličnosti iz sveta košarke", stoji u saopštenju.

Utakmici su prisustvovali generalni menadžer Denvera Kelvin But, predsedni VTB lige i bivši predsednik CSKA Sergej Kuščenko, bivšeg predsednik Evrolige Jordi Bertomeu, vlasnika australijske NBL Lari Kestelman, glavni operativac lige Nikola Milivojević, košarkaške legende Antonel Riva i Fadi El Katib, kao i predstavnici italijanske i azijske košarke.

 

 

"Jako nam je drago da je ova utakmica na poseban način stavila ABA ligu u centar pažnje, istovremeno potvrđujući naše prisustvo na globalnoj sceni, te postavljajući nove standarde za globalnu popularnost i prepoznatljivost malog velikog kluba", saopštio je klub iz Beograda.

Mega je kao gost pobedila Dubaiji rezultatom 83:80, u trećem kolu ABA lige.