Vesti iz košarke

Volim Premijer ligu, navijam za Mančester junajted.: Aleksa Avramović pričao o ljubavi prema fudbalu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.09.2024 10:46
Bogdan Bogdanović sa medaljom sa Olimpijskih igara u Parizu TANJUG/Jovan Nikolić
Bogdan Bogdanović sa medaljom sa Olimpijskih igara u Parizu

Košarka je sport kojim se profesionalno bavi i kroz koji je došao do vicešampionske titule na Olimpijskim igrama u Parizu, ali srpski reprezentativac Aleksa Avramović izuzetno voli i fudbal.

On je u razgovoru za ruske medije otkrio da prati dešavanja u engleskoj Premijer ligi, a otkrio je i da jedva čeka da poseti neku utakmicu ruskog prvenstva.

"Koji sport volim pored košarke. Neka bude stoni-tenis. Šalim se,naravno,", reka je Avramovič i onda nastavio mnogo ozbiljnije:

"Volim da ponekad da pogledam utakmicu engleske Premijer lige, a od tamošnjih klubova navijam za Mančester junajted. Takođe, znam da u Rusiji ima mnogo igrača iz Srbije koji nastupaju za ovdašnje klubove. Tu su Srđan Babić, Saša Zdjelar i Milan Gajić. Još nisam uspeo da odgledam nijednu utakmicu, ali sa uzbuđenjem čekam trenutak kada ću otići na jednu od njih".

Aleksa Avramović je ovog leta napustio Partizan i preselio se u redove moskovskog CSKA, a sa ovim klubom je sjajno počeo sezonuu VTB ligi u kojoj je protiv Uralmaša ubacio 21 poen i bio najbolji igrač ekipe.