Vesti iz košarke

Kao da nikada nisam odlazio iz Atine: Obradović zahvalan grčkim navijačima na dobrodošlici

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.09.2024 23:35
Trener Partizana Željko Obradović MN Press
Trener Partizana Željko Obradović

Trener Partizana Željko Obradović izneo je utiske nakon pobede njegovog tima nad Panatinaikosom u prijateljskom meču koji je večeras odigran na turniru "Pavlos Janakopulos" u Atini.

Srpski klub, koji će imati takođe velike aspiracije na ove godine na međunarodnoj sceni, tokom čitavog susreta vodio je glavnu reč na terenu protiv šampiona Evrope, da bi na kraju, slavio rezultatom 75:64, okončavši pripremni period u velikom stilu, pred prvi zvaničan meč u novoj sezoni ABA lige u beogradskoj Areni protiv Borca (24. sept).

Na samom početku Obradović je pohvalio organizaciju turnira.

"Kao prvo čestitao bih Janakopulosu i PAO što su ovo orgnaizovali pod imenom Pavlos Janakopulos. Bilo je neverovatno, istorijsko veče, sve je bilo puno navijača Panatinaikosa", rekao je Obradović.
 

MN Press

 

 

Kao da nikada nije ni odlazio iz Atine, gde je tokom mandata u Panatinaikosu proveo 13 dugih godina.

"Znate moja osećanja prema Janakopulosima, dao sam im godine života i osećam se kao da nikada nisam odlazio", naglasio je Žoc.

Na kraju se osvrnuo i na sam učinak ekipe.

"Novi tim, okej, da, ali imali smo mnogo loših stvari koje mormao da ispravimo jer već naredne nedelje počinjemo našu ligu i onda se spremamo za naredni meč u Evroligi", zaključio je Obradović.