Vesti iz košarke

Duel evroligaša na TV Arena sport i promocija novih dresova: Partizan protiv Pariza na Sajmu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.09.2024 13:11
Košarkaši Parizana na meču protiv AEK-a MN Press
Košarkaši Parizana na meču protiv AEK-a

Košarkaši Partizana odigraće od 20.30 časova (TV Arena 1 Premium) poslednji kontrolni meč na NIS Open AIR turniru čiji su domaćini, a rival će im biti ekipa Pariza.

Biće to duel dve ekipe koje će od oktobra nastupati u Evroligi, a ujedno i najkvalitetnija provera koju će igrači trenera Željka Obradovića imati tokom pripremnog perioda.

 

 

Duel je, kao što je poznato, trebalo da bude odigran na Malom Kalemegdanu, ali je zbog loših vremenskih uslova premešten na Beogradski sajam, gde se očekuej da će na tribianam hale 3 biti oko 5.000 navijača crno-belih.

Partizan je u prvom meču turnira bio ubedljivo bolji od AEK-a koji je potom savladao tim iz glavnog grada Francuske, a na duelu protiv Pariza navijači vicešampiona Admiralbet Aba lige će moći da vide kako če izgleati bela garnitura dresova za nastupajuću sezonu

Takmničarska godina za crno-bele startuje u sredu, 25. septembra kada u okviru prvog kola regionalnog takmičenja dočekuju čačanski Borac, dok prvi meč Evrolige igraju 3. oktobra protiv Basonije u Španiji.