Vesti iz košarke

Grci tvrde: Nikola Milutinov ipak teže povređen, van stroja dva meseca?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.09.2024 13:21
Nikola Milutinov povredio skočni zglob MN Press
Nikola Milutinov povredio skočni zglob

Srpski košarkaš Nikola Milutinov povredio je nedavno skočni zglob na treningu Olimpijakosa i strahuje se da će van terena provesti bar dva meseca.

Bivši centar Partizana doživeo je peh u ponedeljak i posle povrede, koja, izgleda, nije bila toliko bezazlena, stigle su prve informacije iz Grčke o njegovom stanju, a kako se navodi u pitanju je povreda koja bi mogla da ga odvoji od terena do novembra, a možda i duže.

SDNA portal javlja da je nastala panika u Olimpijakosu posle pregleda magnetne rezonance, koja nije bila po volji grčkih lekara i stručnog štaba kluba. Pored skočnog zglova, "stradala" je i tetiva i prema svemu sudeći radi so o povredi koja je ipak bila teže prirode.
 

Guliver

 

 

Pošto konačan sud trebaju da daju klupski lekari kroz nekoliko dana, tačun datum povrata Milutinova još uvek se ne zna, a kako stvari za sada stoje, srpski reprezentativac sigurno će propustiti početak sezone, što je veliki peh za crveno-bele, pošto je trenutno i drugi centar ekipe Mustafa Fol van stroja zbog povrede. 

To znači da je Filip Petrušev jedina preostala opcija u Olimpijakosu na "petici", pa je njegov povratak u Crvenu zvezdu kroz nekoliko meseci sve manje izvestan.