Vesti iz košarke

To je bila greška: Aco Petrović uputio javno izvinjenje Dejanu Bodirogi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.09.2024 12:00
Aco Petrović hrvatski trener MN Press
Aco Petrović hrvatski trener

Aco Petrović, brat pokojnog hrvatskog košarkaša Dražena Petrovića, uputio je javno izvinjenje Dejanu Bodirogi, što ga nije spomenuo tokom obraćanja navijačima u zagrebačkoj areni pre nekoliko dana, kada je organizovana ceremonija u čast legendarnog igrača Šibenke, Cibone i Reala.

Spektakularna utakmica u čast Dražena Petrovića odigrana je u četvrtak u hrvatskoj prestonici, gde se, pored brojnih navijača, okupio i veliki broj košarkaških velikana.

Aco Petrović održao je emotivan govor i spomenuo "sve" zaslužne košarkaške legende koji su imali uticaj na karijeru njegovog pokojnog brata, ali je zaboravio da spomene Bodirogu i još nekoliko velikih imena, pa je ovim putem odlučio da ispravi tu grešku.

Oglasio se putem društvenih medija i napisao:

"Da mogu da vratim film i ponovo uzmem mikrofon u ruke, dodao bih dve rečenice. Spomenuo bih Draženove trenere koji više nisu s nama, a bili su važni za Draženovu karijeru: Novosel, Ćosić, Ivković, Skansi, Fič i Dejli. I zaboravih među velikanima spomenuti Bodirogu. Ogromna greška!", napisao je Aco Petrović na društvenim medijima.
 

 

 

Inače, na utakmici u Zagrebu prisustvoala su brojna imena iz sveta košarke, poput Bogdana Bogdanovića, Luke Dončića, Gorana Dragića, Tonija Kukoča, Vlade Divca...