Vesti iz košarke

Dobre vesti za Partizan: Tajrik Džons lakše povređen

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.09.2024 08:50
Centar Partizana Tajrik Džons MN Press
Centar Partizana Tajrik Džons

Košarkaš Partizana Tajrik Džons zabrinuo je sve navijače kada je na dva minuta pre kraja utakmice protiv Tortone (96:94) tražio izmenu direktno od sudije zbog bola u zadnjoj loži.

U jednom trenutku pomislilo se da će još jedan košarkaš Partizana "morati na hlađenje" posle Ajzeje Majka, ali, srećom, sa Sicilije stigle su dobre vesti. Prema tvrdnjama "Meridijan sporta", povreda Amerikanca nije ozbiljnije prirode i postoji realna mogućnost da ga Željko Obradović uvrsti u roster za večerašnje finale.

Tajrik Džons, inače, brzo se nametnuo kao jedan od lidera Partizana. I protiv Tortone je odigrao na visokom nivou, završivši utakmicu sa 17 poena (11 u prvom poluvremenu) i 12 skokova.
 

MN Press

 

 

Podsetimo, Partizan je na turnir u Siciliju stigao bez Ajzeje Majka koji se još uvek oporavlja od povrede lista koju je zadobio na prvom treningu. U ekipi nije ni Duejn Vašington zbog porodičnih obaveza, a nema ni Alekse Dimitrijevića i Mitra Bošnjakovića, koji tokom vikenda igraju kvalifikacije za Roda juniorsku ligu.