Vesti iz košarke

Musa o Žocu: Nešto je specijalno, Partizan može napraviti veliki uspeh pod njim

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.09.2024 16:41
Džanan Musa je u sezoni 2022/23 osvojio Evroligu sa Realom Profimedia
Džanan Musa je u sezoni 2022/23 osvojio Evroligu sa Realom

U četvrtak uveče je održan spektakl u Zagrebu u vidu memorijalne utakmice u čast Dražena Petrovića na kojem su prisustvovale brojne zvezde svetske i evropske košarke. Među njima je bio i igrač Real Madrida, Džanan Musa, koji je izdvojio vreme za medije i govorio o samom meču, Željku Obradoviću i drugim temama. 

Reprezentativac BiH je za početak istakao osećaj igranja sa velikim imenima kao što su Divac, Paspalj, Bodiroga i drugi. 

"Bilo je prezanimljivo, iako je bila revijalna utakmica, iako smo se šalili i sve, mislim da je veći spektakl to što smo imali na parketu toliko legendi. Kada vidite na parketu jednog Vladeta Divca, Paspalja, Danilovića, Bodirogu... Mislim da je to još jedna motivacija da odigrate tako kako možete i da je to bit svega", rekao je Musa za Telegraf. 

Profimedia

Džanan Musa i Danilo Anđušić na meču Reala i Partizana

Potom je prokomentarisao Bobana Marjanovića, ističući kako je njegovo prisustvo opčinjavajuće po saigrače. 

"Jeste, kako ne, Bobi je sjajan momak, mi ga stvarno volimo svi u svlačionici. Imam osećaj kao da smo toliko dugo u timu, kao da igramo pet godina zajedno", naglasio je Musa, i za kraj dao utisak o igranju pod Željkom Obradovićem, makar to bilo i na revijalnom duelu: 

"Evo ja sam prvi put u revijalnoj utakmici bio pod palicom Željka Obradovića. Nešto je specijalno i mislim, mi u Realu imamo trenera koji je stvarno top, a večeras sam bio pod palicom jednog od najboljih trenera svih vremena. Mislim da Partizan sa njim može napraviti sjajan uspeh. Na njima je samo da li će ga slušati".