Vesti iz košarke

Obradović kao da je od zlata: Hezonja odgovorio da li sebe vidi u Partizanovom dresu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.09.2024 15:05
Mario Hezonja i sportski direktor Partizana MN Press
Mario Hezonja i sportski direktor Partizana

Košarkaš Real Madrida Mario Hezonja još jednom se osvrnuo na natpise medija i spekulacije javnosti koji su ga tokom čitavog leta selili u Partizan. Nije tajna da je hrvatski košarkaš dugo bio želja kluba iz Humske i prvenstveno, Željka Obradovića, pa su ga mnogi videli kao novog člana crno-belih naredne sezone, gde je već odavno prihvaćen kod navijača. 

Međutim, na njihovu žalost, taj transfer nije realizovan. Hezonja je ostao u Madridu, da bi juče tokom memorijalne utakmice u čast Dražena Petrovića u Zagrebu otkrio za srpske medije da li sebe vidi u Partizanovom dresu u nekom trenutku njegove karijere.

"Kako da sad odgovorim na to. Vidim se i ne vidim se. To su teška pitanja i teški odgovori, ali im se maksimalno zahvaljujem. Ja jesam malo asocijalan, ali u životu nikad nisam pričao sa nekim mobilnim telefonom i da sam tako uživao, kao što je to bilo kad sam pričao sa Željkom Obradovićem. To je nešto neverovatno, da je čovek toliko opušten, a kao da je ceo od zlata. Koliko je osvojio i šta je uradio za našu evropsku košarku, hvala mu od srca ne samo za ovo leto, već za sve, pošto je uvek bio pristupačan za mene, znao je da me zagrli i da mi kaže velike stvari, što jedan igrač treba da čuje od velikog trenera. Hvala i njemu i gospodinu Saviću", istakao je Hezonja za Telegraf.

MN Press

 

 

Podsetimo, Hezonja je u španski klub stigao 2022. godine iz Uniksa. Pre toga je nosio dres Panatinaikosa, Orlanda, Njujojrka, Portlanda i Barselone. Sa Realom je dogovorio novu saradnju do 2029. godine.