Vesti iz košarke

Košarkaši Mege poraženi od Ol-star selekcije razvojne NBA lige

komentari (0)

Izvor: Tanjug.rs

05.09.2024 12:47
Košarkaši Mege Mis MN Press
Košarkaši Mege Mis

Košarkaši Mege poraženi su jutros od Ol-star selekcije razvojne NBA lige rezultatom 99:81 u prvom pripremnom meču, koji je odigran u Santa Kruzu.

Najefikasniji u ekipi Mege bio je Kosta Kondić sa 22 poena, dok je Bogoljub Marković dodao 18.

"Ovo je za sve nas neko novo iskustvo. Mislim da smo u dobrom delu utakmice radili dobre stvari, sve ono što smo trenirali u prethodnih mesec dana. Protiv ovih momaka nemaš prava na grešku. U prvom poluvremenu smo bili na jednocifrenoj brojci sa izgubljenim loptama, dok smo na kraju meč završili sa 24 izgubljene lopte. Mislim da je i to presudilo da ovakav rezultat bude na kraju. U meč smo ušli sa više respekta nego što je trebalo ali već u sledećoj utakmici koja nas uskoro očekuje moramo da budemo čvršći", rekao je Kondić, preneo je beogradski klub.

 

 

Uoči početka meča emitovan je kraći film posvećen Dejanu Milojeviću. Nekadašnji NBA košarkaš, sada konsultant u Golden Stejt Voriorsima, Zaza Pačulija, uručio je dres Ratnika iz San Franciska sinu Dejana Milojevića, Nikoli, koji je sada član stručnog štaba Mege.

"Zadovoljan sam kako smo se držali tri četvrtine. Ovo je sve novo za nas, košarka je potpuno drugačija. Bitno je da vidimo greške, da ih popravimo i da budemo spremni za drugu utakmicu. Što se organizacije tiče, sve je odlično. Sve je na nama na terenu, nemamo nikakvih briga", naveo je Marković.

Drugi meč između Mege i Ol-star selekcije razvojne NBA lige biće odigran u subotu od četiri časa ujutro po centralnoevropskom vremenu.