Vesti iz košarke

Zvezda razmišljala o Aleksi, ali se ispoštovao dogovor sa navijačima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.08.2024 13:37
Aleksa Avramović u dresu reprezentacije Srbije Tanjug/AP Photo/Michael Conroy, Pool
Aleksa Avramović u dresu reprezentacije Srbije

Košarkaški klub Crvena zvezda je jednog trenutka razmišljala o tome da anagažuje Aleksu Avramovića, ali se na kraju odustalo, ispričao je gostujući u podkastu "Miljanov korner" predsednik crveno-belih Nebojša Čović.

Prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana smatra da je reprezentativac Srbije i nekadašnji igrač Partizana sjajan i kao čovek i kao igrač.

"Ono što je odigrao Avramović je neverovatno. To meni nije jasno. Ko hoće da razume kako hoće. On se iz Manile vratio veoma razigran, sećate se kako je odigrao. A kako je odigrao sezonu posle? Nikako. Toliko mučno da je jedva čekao da ode", istakao je Čović, a zatim i dodao da je njegov klub bio zainteresovan za Čačanina.

 

 

"Razmišljali smo da ga dovedemo. Znamo da je on iz zvezdaške porodice. Prošle godine ili pretprošle smo napravili dogovor sa navijačima da se taj prelazak više ne radi. To hoćemo da poštujemo u seniorskim kategorijama. Meni je žao iskreno. Mislim da je Avramović sjajan igrač i sjajan čovek. Tako da, šta je tu je, možda jednog dana", dodao je Nebojša Čović.