Vesti iz košarke

Ne možete to da kažete, a da mi ne platite na vreme dve godine: Naneli replicirao Mijailoviću

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.08.2024 23:11
Džejms Naneli, košarkaš Partizana, reagovao na komentar predsednika Partizana o njemu MN Press
Džejms Naneli, košarkaš Partizana, reagovao na komentar predsednika Partizana o njemu

Košarkaški klub Partizan danas je saopštio da su mu se razišli putevi sa Džejmsom Nanelijem, poželevši su sve najbolje u nastavku karijere, ali se Amerikancu nije svidela izjava predsednika Ostoje Mijailovića nekoliko sati pre te objave.

Doskorašnji igrač crno-belih reagovao je na pominjanje njegovog fizičkog obračuna sa igračem Crvene zvezde, Stefanom Lazarevićem, prošle sezone. Pogotovo mu se to nije svidelo u kontekstu neprodužavanja ugovora. 

"Radi se o jako dobrom momku i koji je upisan u stranicama istorije Partizana. Ne smemo zaboraviti incident sa igračem Zvezde koji se desio na kraju prošle sezone. Željko Obradović je doneo odluku da ne igra, iako je bio najbolji igrač prethodnog meča. Ali zamislite da se incident odigrao na utakmici, pa da nas Evroliga diskvalifikuje. Ali uz ugovor igrači potpisuju i disciplinski pravilnik, koji mora da se poštuje. Naneli je kažnjen jer se potukao sa igračem Zvezde. Sada smo u vakum periodu, nismo se ni oprostili od njega", objasnio je prvi čovek crno-belih u Jutarnjem programu na TV Prva. 

 

 

Večeras se tim povodom oglasio Naneli, skrenuši pažnju na još neke detalje iz završene saradnje s Partizanom. 

"Oh, ovo je kleveta jer sam delovao u samoodbrani. Ostoja hajde sada, hadje da ne pričamo o timskim pravilima i propisima. Ne možete ovo da kažete, a da mi ne plaćate na vreme dve godine, pretpostavljam da pravila i ugovor važe samo ako ih igrači ne poštuju? Zaustaviću se ovde", napisao je Naneli na X platformi.