Vesti iz košarke

Čović posetio igrače u Staroj Pazovi, Dobrić i Davidovac se javili Sferopulosu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.08.2024 14:19
Nebojša Čović, prvi čovek Crvene zvezde MN Press
Nebojša Čović, prvi čovek Crvene zvezde

Košarkaši Crvene zvezde su u ponedeljak u Staroj Pazovi počeli pripreme za novu sezonu. "Crveno-beli" će tamo ostati do nedelje, a danas ih je posetio i prvi čovek klub Nebojša Čović, koji je želeo da se uveri kako se radi na startu priprema. 

Ekipa će od danas biti kompletna, jer će se timu priključiti Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac, koji su dobili nekoliko dana odmora nakon nastupa za reprezentaciju Srbije na OI u Parizu.

Crvena zvezda je saopštila da se Čović u razgovoru sa trenerom Janisom Sferopulosom i igračima informisao o toku priprema i uslovima, koje tim ima u Staroj Pazovi. On se upoznao sa najnovijim pojačanjima Zvezde Ajzeoom Kenanom, Kodijem Miler Mekintajerom i Majkom Daumom.

"Na njima je da vredno rade i u što boljoj formi dočekaju start sezone. Istovremeno pozivam naše navijače da podrže ove momke u novoj sezoni koja će biti izuzetno naporna i zahtevna. I da kupuju sezonske karte, jer se dobro zna šta podrška sa tribina znači igračima i šta je donosila prethodnih sezona", rekao je Čović.

Košarkaši Crvene zvezde će do početka nove sezone odigrati nekoliko prijateljskih utakmica. Crveno-beli će 28. avgusta na Palama igrati sa Jahorinom.

Zvezda će potom odigrati dva zatvorena meča u Beogradu protiv Igokee (31. avgust) i Hapoel Jerusalima (5. septembar). 

Crvena zvezda će 10. septembra gostovati Olimpijakosu u Pireju, a potom će od 12. do 14. septembra učestvovati na VTB Kupu u Moskvi.

Crveno-beli će u prvom kolu regionalne ABA lige gostovati ekipi Dubaija.