Vesti iz košarke

Kao navijač, hteo sam da aplaudiram Bogdanoviću: Karmelo Entoni fasciniran kapitenom Srbije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.08.2024 12:05
Bogdan Bogdanović, srpski košarkaš, oduševio Karmela Entonija Guliver
Bogdan Bogdanović, srpski košarkaš, oduševio Karmela Entonija

Bogdan Bogdanović briljirao je na Olimpijskim igrama u Parizu, naročito u polufinalnom okršaju sa Sjedinjenim Američkim Državama, toliko da je pobrao simpatije i ljubitelja igre pod obručima u SAD. 

Legendarni Karmelo Entoni jedan je od onih što je ostao oduševljen šmekerskim potezima kapitena osvajača bronzane medalje i nema problem to da izgovori. Barem ne sada kada je sve prošlo, a njegovi "jenkiji" uzeli zlato protiv Francuske. 

"On je moj momak. Ne, nije bilo nepoštovanje... To je bilo u realnom vremenu, prava stvar se dešavala. Svidelo mi se kako igra, bio sam u fazonu ‘dobar šut Bogdane’, ‘sviđa mi se to’, ‘vidim te’. Tako da je to bilo više poštovanje, kao, znaš...", tako je čuveni Melo doživeo ono što je Bogi (u)radio odbrani SAD.

 

 

Naravno, nije se izjašnjavao o sudijskim greškama na štetu "orlova" u završnici meča u kom su Jokić i društvo dominirali 37 minuta, imali dvocifrenu prednost, držali ekipi Stiva Kera u šaci.... Ali je još jednom izrazio lično divljenje Bogdanu. 

"Ja sam, kao navijač, hteo da mu aplaudiram kada je pogodio one trojke. Hteo sam da navijam, ali opet, nisam mogao da pokažem emociju, razumete... ", iskren je Entoni. 

Melo je jedan od najboljih košarkaša u istoriji američke reprezentacije, ima tri olimpijska zlata, drugi je najbolji strelac nacionalnog tima, odmah iza Kevina Durenta, i drži rekord po broju poena na jednoj utakmici reprezentacije SAD (37 poena protiv Nigerije 2012. godine).