Vesti iz košarke

Promocija novog tima KK Partizan u MTS dvorani: Ograničen broj ulaznica

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.08.2024 13:32
Željko Obradović, trener KK Partizan, koji je potpuno promenio tim za novu sezonu MN Press
Željko Obradović, trener KK Partizan, koji je potpuno promenio tim za novu sezonu

Košarkaški klub Partizan promenio je ovog leta kompletno svoj prvi tim, navijači crno-belih poslednjih nedelja obaveštavani su o tome ko je sve otišao i ko sve došao u vrlo intezivnom letnjem prelaznom roku, a uprava je rešila da im omogući prisustvo na posebnoj promociji aduta za sezonu 2024/25.

Konkretno, na svečanosti nazvanoj "Crno-bele simfonija", koja će biti upriličena 19. avgusta, od 20 časova, u beogradskoj MTS dvorani. Naravno, neće biti mesta za sve zainteresovane već samo one najbrže.

Klub će pustiti u prodaju ograničen broj karata, već sutra u podne, s tim što još nije objavljeno koliko će biti potrebno novca za sedište te večeri u popularnoj prestoničkoj dvorani, ne baš velikog kapaciteta. 

 

 

Ono što je najavljeno jeste da je osmišljen muzičko-scenski spektakl, neuporediv s bilo čim ranije organizovanim. pa, ko voli i može da uživo pozdravi trenera Željka Obradovića i dovedene igrače, neka izvoli, što bi se reklo. 

Prošle godine, u ovo vreme, istim povodom odigrana je prijateljska utakmica sa Huventudom na otvorenom terenu Tašmajdana, uz prisustvo velikog broja "grobara", a sada je izabran zatvoren i svečaniji prostor.