Vesti iz košarke

Košarkaši Mege počeli pripreme za novu sezonu

komentari (0)

Izvor: Tanjug

29.07.2024 19:13
Košarkaši Mege počeli pripreme za novu sezonu MN Press
Košarkaši Mege počeli pripreme za novu sezonu

Košarkaški klub Mega počeo je pripreme za novu sezonu, saopšteno je klub sa Novog Beograda.

Trener Mege Marko Barać na prvom treningu imao je dvanaestoricu košarkaša i to: Bogoljuba Markovića, Filipa Jovića, Mihaila Petrovića, Andriju Jelavića, Aleksu Milenkovića, Mihaila Milutinovića, Timoteja Maloveca, Marka Vukčevića, Sergeja Macuru, Dušana Tanaskovića, Kostu Kondića i Stefana Miljenovića, koji se oporavlja od povrede kolena.

U saopštenju se navodi da će se Džek Kajil i Urban Kroflič ekipi priključiti po završetku Evropskog prvenstva do 18 godine koje se igra u Finskoj.

"Trener Barać na raspolaganju ima isti stručni štab kao i prošle sezone, koji je pojačan sa još dva člana, a to su Petar Radonjić (dosadašnji trener kadetske selekcije) i Nikola Milojević koji će debitovati u ovoj ulozi", navode iz Mege.

"Igrači Mege se pripremaju u Beogradu, a sredinom avgusta planiran je niz trening utakmica. Nakon tih mečeva, igrače i stručni štab očekuje put u SAD gde će četvrtog i šestog septembra u Santa Kruzu, odigrati dve trening utakmice sa selekcijom razvojne NBA lige sačinjenom od najboljih igrača tog takmičenja", saopštila je Mega.

Nova sezona u ABA ligi počinje 20. septembra, a Mega će u prvom kolu gostovati ekipi Krke iz Novog Mesta.