Vesti iz košarke

Olimpijakos čeka Vezenekova, a on čeka Toronto: Sve prate Petrušev i Crvena zvezda

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.07.2024 21:10
Dosta strana čeka rasplet situacije Saše Vezenkova Profimedia
Dosta strana čeka rasplet situacije Saše Vezenkova

Još uvek nije poznata sudbina Saše Vezenkova. Bugarski košarkaš i dalje čeka odluku Toronto Raptorsa, dok Olimpijakos takođe čeka isto. Sve to pomno prate i Filip Petrušev i Crvena zvezda.

Već je bilo priče o tome kako bi srpski reprezentativac posao možda višak u Pireju u slučaju povratka Vezenkova. To bi želela da iskoristi Crvena zvezda i vrati Petruševa na Mali Kalemegdan.

Ipak, sve to zavisi od odluke Toronto Reptorsa koja neće biti poznata odmah. Generalni menadžer franšize iz Kanade, Masaj Udžiri je govorio o situaciju sa bugarskim reprezentativcem.

 

 

"Još uvek razgovara, Imao je tešku sezonu u NBA ligi. Trenutno pokušavamo da vidimo šta je najbolja odluka. Ona će sigutno biti doneta. Fenomenalan je igrač, sjajn šuter. Šta god da se desi, donećemo najbolju moguću odluku. Podržavamo ga u svakom slučaju. Biće sve, nadam se, uskoro razrešeno", rekao je Udžiri.

Brojni evropski mediji su već "preselili" Vezenkova nazad u Olimpijakos. Neki su čak i tvrdili kako je Bugarin potpisao petogodišnji ugovor sa grčkim klubom, ali još uvek ništa nije zvanično.

Sve to prate crveno-beli i Petrušev. U slučaju dolaska Vezenkova, Olimpijakos bi na pozicijama četiri i pet imao na raspolaganju Aleka Pitersa, Sašu Vezenkova, Mozesa Rajta, Mustafu Fala i Nikolu Milutinova.