Vesti iz košarke

Sada je i zvanično: Kevin Panter više nije košarkaš Partizana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.06.2024 09:27
Kevin Panter MN Press
Kevin Panter

Dosadašnji kapiten košarkaša Partizana, Kevin Panter nije više prvotimac crno-belih i sva je prilika da će karijeru nastaviti u redovima španske Barselone.

O njegovom prelasku u Kataloniju već dugo se priča, a sada je i njegov dosadašnji klub objavio da je došlo do prekida saradnje, koaj je zvanično trealo da traje do sledećeg leta.

 

 

"Nakon tri nezaboravne sezone, Kevin Panter ovog leta odlazi iz Košarkaškog kluba Partizan. Doskorašnji kapiten crno-belih i Klub, postigli dogovor na osnovu kojeg će im se putevi razići", stoji u objavi Partizana i dodaje se:

"Jedan od najvoljenijih igrača Partizana u poslednje tri godine ostaće zauvek deo crno-bele porodice! "Kep", gde god da budeš u nastavku karijere, tvoj će dom uvek biti u crno-belom Beogradu."

Kevin Panter je sa crno-belima osvojio AdmiralBet Aba ligu 2023. godine i iste sezone bio nadomak plasmana na F4 Evrolige, ali je Partizan u plej-ofu eliminisan od Real Madrida koji je kasnije i osvojio titulu šampiona Evrope.

Minule sezone Amerikanac sa srpskim pasošem nije imao toliko dobre partije, pa je u klub stigao Vanja Marinković kao njegova zamena.