Vesti iz košarke

Ređaju se odlasci u Partizanu: Ognjen Jaramaz pred vratima CSKA iz Moskve

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.06.2024 12:36
Ognjen Jaramaz napušta Partizan i prelazi u CSKA iz Moskve MN Press
Ognjen Jaramaz napušta Partizan i prelazi u CSKA iz Moskve

Kadar Partizana postaje sve tanji... Posle odlazaka nekoliko košarkaša iz Humske, i to pre završetka sezone, crno-beli ostali su i bez Ognjena Jaramaza, koji će od naredne takmičarske godine nositi dres moskovskog CSKA.

Kako javlja ruski "Sport Ekespres", srpski plejmejker već je u završnoj fazi pregovora sa ruskim gigantom i očekuje se da će uskoro i ozvaničiti saradnju sa njima. Jaramaz će tako i pre završetka ugovora sa Partizanom, okončati drugi mandat u Humskoj, a kako Rusi navode, biće raskinut na obostrano zadovoljstvo.

Jaramaz je stigao u Partizan protekle sezone iz Bajerna, ali je zbog brojnih povreda malo toga pokazao na terenu. Iz ritma posebno je ispao u drugom delu sezone kada je jedva i ulazio na parket, pa mu je, uprkos nadanjima navijača, drugi mandat u Humskoj protekao krajnje nezapaženo.

Tokom 22 utakmice u Evroligi beležio je tri poena uz po jedan skok i asistenciju. Na terenu bi uglavnom provodio nešto manje od 13 minuta, dok je u ABA ligi sa 16 minuta u proseku imao nešto bolje brojke (4p, 3as, 1sk).

Jaramaz će tako biti treći igrač koji će definitivno napustiti crno-bele posle odlazaka Frenka Kaminskog, Pi-Džej Doužera, dok je status Bruna Kabokla još uvek upitan. Podsetimo, Brazilac se vratio u Ameriku bez saglanosti kluba i prema natpisima medija, mala je verovatnoća da će i naredne sezone igrati pod komandom Željka Obradoviča.