Vesti iz košarke

Vozio posebno vozilo na tri točka: Detalji smrti bivšeg košarkaša Partizana u Portlandu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.06.2024 11:45
Nedavno preminuli Dru Gordon iz doba dok je igrao za Partizan MN Press
Nedavno preminuli Dru Gordon iz doba dok je igrao za Partizan

Tragična vest dočekala je u petak košarkaša Denvera, Erona Gordona, srpskog javnosti poznatiji kao saigrač našeg Nikole Jokića, kada je saznao da mu je brat Dru Gordon izgubio život u saobračanoj nesreći koja se dogodila u Portlandu.

Bivši košarkaš Partizana, koji je svojevremeno u sezoni 2012/13 igrao u Humskoj pod komandom Duška Vujoševića, imao je svega 33 godine u trenutnku tragičnog udesa, a danas su isplivale informacije kako je do njega došlo.

Naime, kako su američki mediji preneli, vozeći posebno vozilo - autocikl "Vanderhall Carmel", koji ide na tri točka, Gordon je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad njim i prešao u suprotnu traku puta, gde se sudario sa pikapom, ostavši na licu mesta mrtav. 

Sudar se inače dogodio na jednom seoskom putu u Portlandu i do sada ostaje nerazjašnjeno da li je i taj faktor uticao na udes. 

Vozač i suvozač iz drugog vozila prebačeni su u bolnicu i nalaze se van životne opasnosti.
 

 

 

Podsetimo, poput brata Gordona i Eron se bavio košarkom. Igrao je mahom po Evropi, a između ostalih nastupao je i za Lijevitos Ritas, Zenit, Kuban, Šalon... Iza sebe ostavio je suprugu i troje dece.